tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post2603726022382422309..comments2024-03-26T18:54:27.338+01:00Comments on Aad Actief: Recept kaas-ui bolletjesAdrianne - Aad Actiefhttp://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-40534126995484410972018-11-08T14:21:52.688+01:002018-11-08T14:21:52.688+01:00Ik maak vaak stroganoff broodje uit de oven . 2 af...Ik maak vaak stroganoff broodje uit de oven . 2 afbakstokbroden van ah basic. Die snij je doormidden en dan in 3en. Je verdeeld er 3 ons stroganoff gehakt. Ik heb gewoon gehakt van de supermarkt met stroganoffkruiden erdoor. Dan een plakje ontbijtkoek en wat kaas. 15 min in een voorverwarmde oven van 200 graden. Smakelijk Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10372594543067620439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-57766155141988701712017-10-05T18:05:14.751+02:002017-10-05T18:05:14.751+02:00Ik heb ze gemaakt! Met als extra: knoflook (dat, m...Ik heb ze gemaakt! Met als extra: knoflook (dat, met uitje even aanbakken), italiaanse kruiden en toch de tomatenpuree... Waren héérlijk <3Mariettehttps://www.blogger.com/profile/07233651086471348759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-37234973330251692802017-06-14T11:31:19.022+02:002017-06-14T11:31:19.022+02:00ja, bedankt voor de uitleg! het is de eerste keer ...ja, bedankt voor de uitleg! het is de eerste keer dat ik zie de zelfrijzend meel gebruikt voor brood die niet gelijk de oven in gaat. Ik ga zeker jouw recept proberen: zondag na de kerk gaan we een rondje fietsen en picknicken, zo komt jouw recept heel goed uit :-DChiarahttps://www.blogger.com/profile/18233402634477809007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-79311430476617700722017-06-13T13:41:41.977+02:002017-06-13T13:41:41.977+02:00Ik weet niet wat de vertaling is, ik gebruik zelfr...Ik weet niet wat de vertaling is, ik gebruik zelfrijzend bakmeel en dit wordt inderdaad soms bij cakes en taarten gebruikt. Het kan ook door bloem met bakpoeder te mengen. Begrijp je wat ik bedoel :)?Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-26539477989484417682017-06-13T13:33:37.316+02:002017-06-13T13:33:37.316+02:00Gebruik je de gewone zelfrijzende bloem voor cakes...Gebruik je de gewone zelfrijzende bloem voor cakes en taarten? Omdat die zal niet buiten de oven veel rijzen, of begrijp ik niet goed? Chiarahttps://www.blogger.com/profile/18233402634477809007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-82478596935024972442017-06-13T10:18:29.392+02:002017-06-13T10:18:29.392+02:00Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!!Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-25693741824409945072017-06-13T10:06:21.933+02:002017-06-13T10:06:21.933+02:00Ze staan nu te rijzen bij mij. Ben benieuwd.Ze staan nu te rijzen bij mij. Ben benieuwd.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03579299223084841084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-30759012330051096412017-06-12T16:40:56.659+02:002017-06-12T16:40:56.659+02:00Gewone afbakbroodjes deed ik in zo'n klein ove...Gewone afbakbroodjes deed ik in zo'n klein oventje, dat scheelde al in stroom, maar ik probeer inderdaad wel te combineren, bijv. ovenschotel en brood, maar je bent zo afhankelijk van de rijstijd dat het vooral met brood moeilijk te combineren is. Ineens rijst het heel hard en moet het om 14 al in de oven, maar 15u voor m'n ovenschotel is weer veel te vroeg. Een volgende keer schuif ik 16 m'n ovenschotel erin en had eigenlijk m'n brood er al in gemoeten en krijg ik vervolgens overrijs :(... Koekjes en ovenschotel ofzo gaat beter bij mij :)...Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-33249490696392448792017-06-12T16:29:10.091+02:002017-06-12T16:29:10.091+02:00Gewone afbakbroodjes doe ik gelijk in de oven terw...Gewone afbakbroodjes doe ik gelijk in de oven terwijl die voorverwarmd. Meestal kijk ik of mijn koektrommel ook nog gevuld moet worden. Dus dan bak ik ook nog koekjes. De oven is dan toch al warm.Marleenhttps://www.blogger.com/profile/09360197174609200391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-59429432641911867082017-06-12T12:54:17.274+02:002017-06-12T12:54:17.274+02:00Ajjj, dat is jammer :(. Mijn ervaring met de kaas-...Ajjj, dat is jammer :(. Mijn ervaring met de kaas-ui-broden uit de winkel zijn goed zolang ze door de bakker gemaakt worden. Die broden in plastic uit de fabriek vind ik al snel te hard en bevatten teveel ingrediënten naar m'n zin. Maargoed; ieder z'n smaak :)... Hopelijk vind je deze lekkerder smaken! Succes ermee!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-72161928886506848982017-06-12T12:53:18.746+02:002017-06-12T12:53:18.746+02:00Goed idee, dankjewel voor de tip, ga ik ook eens b...Goed idee, dankjewel voor de tip, ga ik ook eens bekijken!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-90861613826284967922017-06-12T12:53:06.576+02:002017-06-12T12:53:06.576+02:00Vast wel, tis heel simpel ;)Vast wel, tis heel simpel ;)Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-47408661192701771962017-06-12T12:52:57.806+02:002017-06-12T12:52:57.806+02:00Ajj, dat is lastig ja, want zelf kan ik inderdaad ...Ajj, dat is lastig ja, want zelf kan ik inderdaad ook niet kneden met de hand, vandaar die broodbakmachine... <br /><br />Die goedkope afbakbroodjes werd hierboven ook als tip genoemd, goed idee!<br /><br />W.b. ingrediënten: Jep, ik reken puur de ingrediënten, omdat die voor iedereen hetzelfde zijn. Kneden kan met de hand of elektrisch en per oven zijn de kosten enorm verschillend. Bij ons kost een uur zo'n 20 cent op 200 graden, dus dat is niet heel veel. Ik ben benieuwd naar de jaarafrekening :). Stroom is bij ons altijd onder gemiddeld en gas verbruiken we bijna niets (350 kuub per jaar vorig jaar met 4 personen). Zal nu in z'n geheel iets meer zijn, maar voorlopig zit m'n verbruik nog niet op het gemiddelde voor 4 personen :)...Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-89178833346597311032017-06-12T12:50:05.265+02:002017-06-12T12:50:05.265+02:00Leuk, laat even weten hoe je het vond :)!Leuk, laat even weten hoe je het vond :)!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-53317692919887771922017-06-12T12:50:00.723+02:002017-06-12T12:50:00.723+02:00Leuk, laat even weten hoe je het vond :)!Leuk, laat even weten hoe je het vond :)!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-9926212681059377122017-06-12T12:49:48.922+02:002017-06-12T12:49:48.922+02:00Ook een goed idee! Dan zul je qua geld ongeveer ne...Ook een goed idee! Dan zul je qua geld ongeveer net zoveel kwijt zijn vermoed ik. De kaas maakt het duur ;)... Maar; superlekker en jouw recept is iets makkelijker en sneller :)... Dank voor je idee!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-85716748629020246952017-06-12T12:49:15.751+02:002017-06-12T12:49:15.751+02:00Succes, kben benieuwd of het gelukt is en hoe je z...Succes, kben benieuwd of het gelukt is en hoe je ze vond :)Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-74803927812708835982017-06-12T12:49:04.508+02:002017-06-12T12:49:04.508+02:00Graag gedaan, dankje jij ook!Graag gedaan, dankje jij ook!Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-12849920657224842352017-06-12T12:40:33.096+02:002017-06-12T12:40:33.096+02:00Ik had laatst een uienstokbrood van de Hoogvliet, ...Ik had laatst een uienstokbrood van de Hoogvliet, na twee keer zo lang bakken was het deeg onder de uien nog steeds nat en plakkerig, niet te eten dus helaas. Dit klinkt goedEster Broughttp://www.boerenfluitjes.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-89174841413696328322017-06-12T10:52:34.341+02:002017-06-12T10:52:34.341+02:00Ik maak vaak pestobrood dat ik heb afgekeken van h...Ik maak vaak pestobrood dat ik heb afgekeken van http://achterbergen.blogspot.nl/2013/01/tweekleuren-kabelbrood_8.html.<br />Het is een heerlijk brood , ik doe er alleen groene pestO op. Op deze site staat ook een heerlijk uienbrood. En de zachte bolletjes zijn hier bij de kinderen favoriet.Mariehttps://www.blogger.com/profile/13973223210049513236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-72327047528812894272017-06-12T10:22:53.736+02:002017-06-12T10:22:53.736+02:00Dit moet mij toch ook lukken....Dit moet mij toch ook lukken....Anita Willemshttps://www.blogger.com/profile/03617225541227028103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-48294292703309183162017-06-12T09:55:48.745+02:002017-06-12T09:55:48.745+02:00Ik heb geen mixer of broodbakmachine, en 20 minute...Ik heb geen mixer of broodbakmachine, en 20 minuten met de hand knepen gaat me niet lukken, dus dit recept sla ik over.<br />Ik koop dan liever goedkope afbakbroodjes, voorzie ze van ham/kaas/ananasschijven en dan in de oven. <br />Wat ik me af vraag: je rekent wel de ingrediënten voor je recepten, maar bv. niet de electriciteit. Eerst 20 minuten kneden, de oven voorverwarmen en daarna nog eens een half uurtje om de broodjes af te bakken. Je gebruikt dan een uur lang stroom. Nu heb ik geen idee wat dat kost hoor, maar het lijkt me toch wel een bedrag dat je mee zou moeten rekenen.<br />Fijne dag! anjahttps://www.blogger.com/profile/12015564492761397708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-20704243583274966032017-06-12T09:26:30.044+02:002017-06-12T09:26:30.044+02:00Dank je wel voor het recept. Ga ik ook eens prober...Dank je wel voor het recept. Ga ik ook eens proberen. Lizehttps://www.blogger.com/profile/04236266403396937192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-86922545269208355862017-06-12T09:21:45.490+02:002017-06-12T09:21:45.490+02:00Ga ik ook eens proberen Ga ik ook eens proberen carla2009https://www.blogger.com/profile/00745943071329664317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-86430455397701207192017-06-12T09:06:44.422+02:002017-06-12T09:06:44.422+02:00Ik maak zeer regelmatig een pan preisoep en daar e...Ik maak zeer regelmatig een pan preisoep en daar eten we kaas-ui broodjes bij.Ik gebruik daar een pak afbakbroodjes van ah voor:0,49 cent.Deze halveer je en beleg je met halve ringen(rode)ui en geraspte kaas.Dan gaan ze de oven in voor 20 minuten op 200 graden.De tijd weet ik niet precies,in de gaten houden of de kaas al een mooi kleurtje heeft.Supersimpel,maar superlekker!Anonymousnoreply@blogger.com