tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post6031694714668457145..comments2024-03-26T18:54:27.338+01:00Comments on Aad Actief: Leev! - cake met appelAdrianne - Aad Actiefhttp://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-23508798184045320802018-04-29T12:13:51.074+02:002018-04-29T12:13:51.074+02:00Voor m'n dochters verjaardag samen een bisquit...Voor m'n dochters verjaardag samen een bisquitcake taart gemaakt, was heel luchtig geworden, doorgesneden,geklopte slagroom en tussen,afgesmeerd met botercreme en versierd met fondant. Smaakte goed en zag er leuk uit.Liesbethnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-15027169170681919572018-04-28T07:08:28.674+02:002018-04-28T07:08:28.674+02:00Ik maak ook vaak zon soort cake/taart, maar ik bes...Ik maak ook vaak zon soort cake/taart, maar ik besmeer eerst de bodem met beslag, daarop flinterdunne plakjes appel erop totdat de bodem bedekt is. Daarna het overige beslag erop, dan appels schillen en in kwarten verdelen, die weer halveren, je maakt inkepingen in de bolle kant van de appeltaarten en legt de stukken als de wijzers van de klok op je taart, evt restantappel in het middel. Dan bakken. Na het bakken een mengsel verwarmen van 5 flinke eetlepels abrikozenjam en wat citroensap, dat over de warme appeltaart verdelen. Het mengsel loopt dan in de appel inkepingen. Is echt heel lekker.zeeuws knoopjehttps://www.blogger.com/profile/13954971996899184995noreply@blogger.com