tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post4504454129251950750..comments2024-03-18T15:41:09.971+01:00Comments on Aad Actief: Recept - dipsaus simpel, goedkoop én lekker!Adrianne - Aad Actiefhttp://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-20031778121276169662019-03-06T22:28:27.632+01:002019-03-06T22:28:27.632+01:00Wat ook erg lekker is: paar scheppen griekse yoghu...Wat ook erg lekker is: paar scheppen griekse yoghurt, wat zongedroogde tomaatjes, beetje mosterd, klein kneepje citroensap, peper en zout, even de staafmixer erdoor é voila! Redelijk gezond en super lekker! Doe ik vaak als dressing door de sla, maar kan ook prima als dipsaus.Blokiehttps://www.blogger.com/profile/02802738372827307086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-59357251639056092732019-03-06T21:44:27.568+01:002019-03-06T21:44:27.568+01:00Hahahahaha, jaaa dat is een goeie :)! Wij eten all...Hahahahaha, jaaa dat is een goeie :)! Wij eten alléén chips in het weekend, whoehoeee ;)... Nee hoor, inderdaad 1 zak en op = op, maar soms als er visite is ofzo of als er doordeweeks iets te vieren is wel meer. Maar voorheen aten we iedere avond chips. Zelf heb ik geen aanleg om daar 'breder' van te worden, maar mijn lief wordt daar 'dieper' van, dussss het is beter voor hem dat we het aan banden hebben gelegd ;)...Adrianne - Aad Actiefhttps://www.blogger.com/profile/01864810946065352817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-9605741819037591392019-03-06T21:04:05.639+01:002019-03-06T21:04:05.639+01:00Wij maken altijd zelf knoflooksaus : half volle yo...Wij maken altijd zelf knoflooksaus : half volle yoghurt en half mayo (geen fritessaus!) mengen met veel geperste teentjes knoflook en wat peper en evt. zout naar smaak.Sanhttps://www.blogger.com/profile/17227604414003898980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-18550844629233095092019-03-06T19:32:56.336+01:002019-03-06T19:32:56.336+01:00Eet je alléén chips in het weekend of eet je allee...Eet je alléén chips in het weekend of eet je alleen in het weekend chips? Ha, ha, flauw, ik snap best wat je bedoelt, hoor.<br />Wij kennen elkaar niet maar ik vind je blogs gezellig en heb al wat lekkere recepten van je uitgeprobeerd.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-75029870106272774632019-03-06T19:25:44.466+01:002019-03-06T19:25:44.466+01:00Wij doen fritessaus met kerriepoeder erdoor. Heerl...Wij doen fritessaus met kerriepoeder erdoor. Heerlijk!Anjahttps://www.blogger.com/profile/07781475065250911378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-68806280056101542422019-03-06T18:48:19.444+01:002019-03-06T18:48:19.444+01:00Zo'n zelfde soort dipsausje maar toch net weer...Zo'n zelfde soort dipsausje maar toch net weer anders kun je maken met 2/3 mayonaise/yoghonaise/frietsaus-met-kruiden en 1/3 tomatenketchup. Snufje zout en peper erbij, klein scheutje azijn, doorroeren en dippen maar ! Lekker met (halve) snoeptomaatjes en stukjes komkommer. Of chips....Groetjes, Petra.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-7334387037935667762019-03-06T17:38:09.889+01:002019-03-06T17:38:09.889+01:00Wij maken dipsaus van mayo en ketchup. Ik vind het...Wij maken dipsaus van mayo en ketchup. Ik vind het dan naar whiskeysaus smakenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09802737684327531451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-25024675542277193382019-03-06T12:21:30.888+01:002019-03-06T12:21:30.888+01:00Klinkt als een lekker dipsausje!
Wij maken ook wel...Klinkt als een lekker dipsausje!<br />Wij maken ook weleens een dipsausje met een restje pindasaus: een restje pindasaus mengen met wat fritessaus en eventueel wat curry. Goed roeren en je hebt nog een lekker dipsausje ;-)Miekehttps://www.blogger.com/profile/00481911637166614451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-6958488841929649762019-03-06T11:18:11.165+01:002019-03-06T11:18:11.165+01:00Ik maak altijd dipsaus met een basis van volle yog...Ik maak altijd dipsaus met een basis van volle yoghurt en mayonaise. Daar voeg ik dan paprikapoeder of kerriepoeder of currysaus of wat dan ook aan toe. Een vriendin van mij mag geen ei dus geen mayonaise of fritesaus. Voor haar maak ik het met Griekse volle yoghurt, kerriepoeder en een rode saus zoals curry of ketchup. Ook erg lekker en minder vet.Marleen Bhttps://www.blogger.com/profile/12333217948337592652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-55588628879467254492019-03-06T10:36:10.821+01:002019-03-06T10:36:10.821+01:00Fijn dat het weer wat beter gaat. Het is een pitti...Fijn dat het weer wat beter gaat. Het is een pittige fase inderdaad. <br /><br />Whiskeysaus heb ik nooit in huis ;)<br />Wel allerlei andere dingen waar je sausjes mee kan maken.<br />Pakjes en zakjes koop ik al een jaren niet meer :)<br />Voor dipsauzen: https://www.lifesabout.nl/gerechten-zonder-pakjes-en-zakjes-164-duyvis-dipsauzen-deel-2/<br />(Voor deel 1 staat een linkje in de blog)<br /><br />https://www.lekkerensimpel.com/handige-tip-voor-groenten-met-dip/<br /><br />Groeten SigerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-89408953572784295622019-03-06T08:49:24.785+01:002019-03-06T08:49:24.785+01:00Ik maak sausjes altijd zelf met basis mayo, cockta...Ik maak sausjes altijd zelf met basis mayo, cocktailsaus voor bij de mosselen bijvoorbeeld met mayo, ketchup, saladekruiden en veel peper, wiskey en drupppels worshestersaus.<br />En simpel mayo met sambal vinden we ook lekkerLothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-62068607056717082382019-03-06T08:22:57.482+01:002019-03-06T08:22:57.482+01:00Beterschap voor jullie hoor! Dat klinkt heel gezel...Beterschap voor jullie hoor! Dat klinkt heel gezellig, de bijeenkomst met de jongeren. :-) marmarelhttps://www.blogger.com/profile/00172100008064997742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-75293374443162660092019-03-06T08:22:24.340+01:002019-03-06T08:22:24.340+01:00Wat lekker, ik ken het van vroeger. We maakten het...Wat lekker, ik ken het van vroeger. We maakten het met zo'n zakje en ik vond het heerlijk. Al lang niet meer gehad. Ik maak wel regelmatig een sausje voor bij het stokbrood. Met mayo, curry, yoghurt en wat zout/peper en kruiden. Dat is ook heerlijk. <br />Groetjes, Marijkemarmarelhttps://www.blogger.com/profile/00172100008064997742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234846532776076964.post-91887986748924556602019-03-06T08:00:36.107+01:002019-03-06T08:00:36.107+01:00Wij maken vaak dipsaus met mayonaise, yoghurt, bee...Wij maken vaak dipsaus met mayonaise, yoghurt, beetje Maggi en eventueel peper en wat gedroogde peterselie. <br />Veel sterkte toegewenst met je gezin!Anonymousnoreply@blogger.com