Pagina's

donderdag 25 juli 2019

Boeken, zoogcompressen en wattenschijfjes...

Hier in huize Hooimeijer draaien we overuren. Boeken inpakken, al dan niet voorzien van een persoonlijk woord of een extra bestelling van zoogcompressen of wattenschijfjes, koken voor anderen en onszelf, gezelligheid, vakantie, visite, enz. 

Mijn idee om een x-aantal sets wattenschijfjes en zoogcompressen klaar te maken voor de Zomerfair heb ik bijgesteld. De omstandigheden om ons heen gedurende de achterliggende week/weken zorgen ervoor dat ik vind dat ik elders harder nodig ben in de vorm van zorgen voor onze naaste of helpen op diverse manieren...

Donderdag 1 en vrijdag 2 augustus hoop ik zelf op de fair te zijn en mee te nemen wat ik tot dan toe heb kunnen maken. Mocht je graag een boek (inclusief klein extraatje!), zoogcompressen of wattenschijfjes willen bestellen; stuur me even een mail met je naam en adresgegevens naar aad.actief@gmail.com en je weet zeker dat het voor je klaar staat op de fair.
Als je woensdag al je bestelling wilt ophalen; geen probleem. Dit kan tot uiterlijk maandagmorgen 7.00u. 

De extraatjes bij mijn boek worden alleen bij de bestellingen vanuit hier erbij gedaan of op de Zomerfair op donderdag/vrijdag als ik er zelf ben :). Ook hiervoor geldt zolang de voorraad strekt (alhoewel ik hier een redelijke voorraad van heb, al zeg ik het zelf...)
De eerste leuke reacties zijn al binnen (waarvoor dank!)


En ja; ik ben op tijd begonnen, want ik wist al erg lang natuurlijk dat ik de fair zou hebben, maar de bestellingen gaan zo hard af en toe. Soms maak ik op een dag 20 sets temidden van de drukte van ons gezin en ben ik na 2 of 3 dagen alweer leeg. Superleuk natuurlijk en weg is gewoon weg, maar daar kan ik niet tegen werken ;)... Ik vind het veel te leuk om het zelf te blijven doen, dus elders inkopen is voor mij geen optie. Bovendien vind ik het fijn zoveel als mogelijk stoffen duurzaam op de kop te tikken door middel van restmaterialen zoveel als mogelijk her te gebruiken. Zo kan ik het mooi redden van het afval en kan ik anderen helpen om juist minder afval te creëren door een herbruikbare variant te maken :)...

Doe je nog mee met de winactie? Lees dan deze blog nog even terug...

26 juli 's morgens een nieuwe winactie; dit keer een korte maar krachtige winactie, dus doe ook dan weer even mee... 

2 opmerkingen:

  1. Prioriteiten stellen! Fijn dat je in de gelegenheid bent om dingen voor anderen te doen. Wie goed doet, goed ontmoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat niet gaat, gaat niet! Super dat je alles zelf wil maken. Volgens mij zijn jou dagen tot de nok toe gevuld.Ik merk nu het vakantie is en de kinderen thuis zijn, ik een stuk minder doe en "af" krijg. Maar ook dat is prioriteiten stellen. Ik ben al heel bij dat onze oudste zoon zich zo snel heeft aangepast aan het vakantieritme (hij heeft autisme, en hangt er aan het schoolritme).

    BeantwoordenVerwijderen