Pagina's

vrijdag 17 januari 2020

Jep het gaat goed :)...

Allereerst voordat ik het vergeet; Allemaal de beste wensen voor 2020!

Heel lief, ik krijg allerlei berichtjes en reacties met de vraag of het goed gaat. Jep, het gaat goed... Het was alleen een erg drukke periode met vakantie, feestdagen, opstarten na de vakantie, we hebben allemaal griep gehad en we hebben geprobeerd een heel aantal klussen op te pakken. Bureaustoel repareren, droger repareren, nu ligt de bank ondersteboven op tafel en heb ik de eerste veren vastgemaakt (oeps, spierpijn ;)... Zonder dollen; een zeer pittige klus, maar voor 20 euro heb je straks de bank weer gerepareerd, al eerder repareerden we de 2,5-zits, de 3-zits was nu aan de beurt...).

Verder hebben we een nieuwe kledingkast voor de jongens gekocht (jep nieuw, met wat kastindeling van Marktplaats, want de maat was afwijkend en niet vindbaar op MP), in elkaar gezet tussen de griepperikelen door en verder ook fijn gezinstijd gehad. Een wasmand (!) vol verstelgoed gedaan, pfft ik doe steeds wat, maar steeds kwam ik wat tegen en gooide het op m'n bureau. Totdat ik alles verzamelde; de moed zonk me in de schoenen. Peters wijze woorden: 'gewoon beginnen lief, de bodem komt vanzelf in zicht...' Dus; 5 of 6 leggings korter gemaakt, naad in een gekregen winterjas gerepareerd (voor eind dit seizoen of begin volgend seizoen, nu het gerepareerd is kan het in de winterjassendoos op zolder), jurkje rits gerepareerd, onderbroekjes/een jurk en een broek met een klein gaatje; alles weer dicht en een rok kreeg een sierknoop opnieuw erop gezet. 

Tsja, tel daarbij op het gezin, huishouden, werken van ons allebei, cursus, een flink zieke Bertian, vrijwilligerswerk in het kwadraat; het was gewoon een beetje veel om blogs ernaast te schrijven.

Ik heb foto's van een gerepareerde droger/wat verstelklussen en wat andere dingen, dus daar zal ik binnenkort wat blogs van proberen te maken. Op m'n FB-pagina was het een drukke boel met veel nieuwe leden en daar plaats ik wel geregeld iets.

En hoe is het met jullie dan? 2020 weer ingerold na alle feestdagen?

4 opmerkingen:

 1. En krijg je energie van al je bezigheden? Je bent best heel druk. Goed waken dat alles is balans blijft hoor!
  (Sorry, een ongevraagd advies van iemand die weet hoe heftig een burnout kan zijn)
  Groet, Yvonne D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook de beste wensen. Het klinkt ook erg druk zeg! Geen wonder dat je wat minder tijd had om te bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel geluk en voorspoed in het nieuwe jaar!
  Fijn dat je hier weer schrijft, ik maakte me al een beetje zorgen, maar nu lees ik dat het goed met jullie gaat, dat het alleen wel erg druk is. Niet raar met drie kinderen en daarnaast werk!
  Pas goed op jezelf en geniet van het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij veel gedaan. Pffff... een gezegend 2020.

  BeantwoordenVerwijderen