Pagina's

donderdag 7 november 2019

Ruilwinkel Epe - opening 13 november!

Na een periode van voorbereiding is het dan zover: De ruilwinkel shop4nop Epe gaat OPEN :)! De Stentor kwam al foto's maken en maakte een artikel, een heel aantal huis-aan-huis-kranten hebben er ook al aandacht aan besteed. Dus kon ik met m'n blog niet achterblijven natuurlijk :P...

Met dank aan Miranda (we kennen elkaar via m'n blog en zij heeft de ruilkast) en Ellen en een groep vrijwillig(st)ers en bewoners die zich hebben ingezet om de winkel schoon/netjes/geordend te krijgen. Supersuperleuk :)!


Als je het leuk vindt, ben je dus hartelijk welkom komende woensdag tussen 10 en 12u bij de opening. Parkeren kan ook bij de Gamma (De Meent 19, Epe) of de parkeergarage in Epe (Markt, Epe) en een (gratis!) pendelbusje zal op en neer rijden. Een leuk springkussen voor de kinderen, een loterij, een heleboel spulletjes om te ruilen en gezelligheid natuurlijk. 
Kun je komende woensdag niet? Kom dan gezellig een andere keer tussen 9 en 12u op woensdagmorgens, we zijn iedere week geopend met dank aan vrijwillig(st)ers. 

Kom je ook :)?

4 opmerkingen:

 1. Super leuk Adrianne!!
  Jammer dat we niet in de buurt wonen.
  Succes hoor!
  Hartelijke groet, Yvonne D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge ik vind het knap dat je dat allemaal kan! Doe je dat er ook nog bij? Wel erg leuk zon ruilwinkel! Gezellige dag alvast hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Taalkundig een klein foutje (Alleen tijdens het openingsfeest....heel veel gezelligheid), dat zal daarna ook wel zo zijn hoop ik! Veel plezier en succes gewenst (zou graag zoiets hier in de buurt hebben)

  BeantwoordenVerwijderen