Pagina's

vrijdag 1 november 2019

WINNAAR BEKEND - Boek Actief besparen

Steeds weer blijf ik me verbazen over de grote hoeveelheid mensen meedoen aan de winactie ;)... Dank allemaal voor het meedoen en de leuke reacties.

De winnaar via de website van naamloten is geworden .................................. Roelie K. uit S. Stuur mij even een mail (aad.actief@gmail.com) met je volledige gegevens en je keuze voor 2 sets wasbare wattenschijfjes of 1 set wasbare zoogcompressen en ik zorg dat het pakket z.s.m. jouw kant op komt.

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Het boek is nog steeds via mij te koop. Wanneer je de code even vermeldt bij je bestelling ontvang je ook de sets wasbare wattenschijfjes erbij :).

Zonder vraag zet ik er niets in, als je wel wilt dat ik er iets voor jou (of degene aan wie je het cadeau geeft) in schrijf, laat het even weten.

Echt leuk dat ik van de week temidden van een heleboel boekbestellingen wat leuke berichtjes terugkreeg van mensen die enthousiast aan het lezen waren. Iemand stuurde dat ze het weekbudget met 5 euro verlaagd hadden met instemming van het hele gezin. Wauw, dan heb je gewoon in een maand tijd je boek terugverdiend, de andere 11 maanden zijn voor jezelf :P... Dank allemaal voor de lieve berichtjes, geregeld wordt er hier in huis iets voorgelezen 'ahh, Peet, moet je dit horen, echt heel leuk...' en gewillig luistert hij weer naar een berichtje ;).

Goed weekend allemaal!

2 opmerkingen: