Pagina's

zaterdag 4 mei 2019

Klussen door lezers

Dank weer voor alle foto's. Heel erg leuk al die verschillende dingen :)... 

M. Door mijn man gemaakt een boekenbieb huisje. Gemaakt van restafval na verbouwing.
Buurt is er blij mee, en hij staat prachtig in onze geadopteerde buurtgroenstrook. 


E. Mijn zelfgemaakte tuintafel en speeltafel voor de kinderen. Die natuurlijk altijd even netjes is als op de foto. Kuch. (Haha, het zal wel overal hetzelfde zijn ;)... AH)


S. Gemaakt door mijn man voor onze kleinkinderen. 
Een werkbank en een hoekkeuken met carroussel. 


J. Grote klussen laten we over het algemeen uitvoeren door mijn vader (of een expert, indien nodig). Wat we zelf en/of samen doen: verven en sauzen, behang plakken, dingen ophangen (iets aan de wand, rolgordijnen etc), vloeren leggen, schutting plaatsen, straten etc etc. In ons oude huis hebben we zelf een kapstok gemaakt van steigerhout. Voor de speelkamer van de kinderen heb ik met mijn vader een bureau/speeltafel gemaakt in de vorm van een huisje. Van oude pallets heb ik een insectenhotel gemaakt en er staat nog een pallet klaar die we gaan gebruiken als opberger voor tuingereedschap. Een paar jaar geleden hebben we van lariks balken een salontafel en een tv meubel gemaakt. In ons nieuwe huis hebben we een lange plank van iepenhout zwevend opgehangen waar de tv op staat (plank op maat laten zagen, zelf geschuurd en gelakt)
J. De voorraadkast onder de trap. Zelf helemaal opnieuw behangen en de planken met plakplastic gedaan. Behang zit er niet perfect op, maar ben best trots voor een eerste keer. 


N. Onze slaapkamer op zolder is eindelijk klaar... Nu druk met onze oude kamer daar komt onze oudste... Ook van de week de oude commode van de meiden omgetoverd in een mooie kast voor bij op onze kamer. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn.


Het thema voor volgende week zaterdag is 'Recycleren'. Oftewel; 'recyclen met oude stofjes, dus iets nieuws van stof maken uit iets ouds van stof'... Heb jij weleens van oude stoffen (een oud gordijn/laken/overhemd/oude kleding o.i.d.) iets nieuws gemaakt? Maakte je zelf billendoekjes van oude pyjama's, een jurkje van oude overhemden, een kleine broek uit een grote broek of .............? Mail naar aad.actief@gmail.com

3 opmerkingen:

 1. Leuk ik ga paar foto's maken van paar dingen die ik heb gerecycled

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, al die kluscreaties! De geverfde oude kast is prachtig geworden. Ik ga eens kijken of ik op mijn blog foto’s van recycleer-projecten heb staan.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk nieuw thema, recykleren wordt dat ook wel genoemd!

  BeantwoordenVerwijderen