Pagina's

dinsdag 21 mei 2019

Ideeën worden ECHT :)!

Geen idee hoe het bij jullie is, maar ik heb altijd wilde ideeën. De niet al te leuke kleding met hier een scheur en daar een vlek worden toch ineens tot leuke projecten omgetoverd, omdat het weer eens in mijn hoofd tot stand is gekomen. Of ik maak een slaapkamer uit gratis 'troep' (voor anderen dan; zelf vind ik niet zo snel iets troep). 
Ik geef toe; het ziet er ook weleens anders uit dan ik van tevoren had bedacht. 

Tot nu toe is Peter mijn held. Als ik iets bedenk kan hij het maken. Nouja, dat vind ik dan, zelf is hij iets meer bescheiden... Ik verzin hoe bijvoorbeeld mijn hobbykamer eruit moet zien en hij maakt het. Of ik zeg hoe ik het liefst de moestuintjes zou willen hebben en hij geeft het vorm. 

Maar, vanaf nu heb ik er vormgegeven idee bij... 
Toen ik werd gevraagd om een boek te schrijven leek me dat best leuk. Ik bedacht wat dingen en in mijn hoofd ontstond een idee.
Ik had niet durven dromen dat de uitvoering zo dicht bij mijn oorspronkelijke idee in de buurt zou kunnen komen... Want... Ik heb gisteren het vormgegeven boek gezien :)... De laatste dingen zijn we aan het wijzigen, toevoegen, overleggen en bekijken... 
Dat ik bloggen leuk vind, wist ik wel, maar dat ik een boek schrijven zo leuk zou vinden had ik niet gedacht. Met veel plezier heb ik geschreven en toen ik het gisteravond zag was ik blij verrast!
Precies wat ik in gedachten had, leuke illustraties van Sifra, mooi vormgegeven door de uitgeverij en gewoon zo goed als klaar nu, wie had dat kunnen denken? 

Van de week een drukke week (knipcursus, kijkmorgen op school, oppassen, vriendinnen, ziekenhuisbezoek, kraamfeest; oja en ik heb ook nog een gezin, een huishouden een Marktplaatsaccount :P...) en ergens tussendoor probeer ik dus een stapel pakjes in te pakken en te verzenden, de mails te beantwoorden voor de verkopen en dus ook nog m'n boek te lezen... 

Mocht je nog foto's hebben voor zelfgemaakte traktaties, mail ze gerust nog door naar aad.actief@gmail.com (en dank al voor de inzendingen tot nu toe)

10 opmerkingen:

 1. Gaaf! Als je dan eindelijk het exemplaar in je handen hebt.
  Zelf heb ik geen boek geschreven, maar wel eens de geprinte drukproef voor iemand gelezen /gecontroleerd op foutjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, zover is het nog niet, het moet nog wel gedrukt worden, maar de digitale versie was al superleuk :)...

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd alvast ;). Leuk zeg een eigen boek. Net even op de site van Sifra gekeken. Dat worden vast mooie illustraties wauw :)
  Succes met je drukke week
  Groet Siger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Even een vraagje... Hoe doe jij het qua dagritme met 3 kids? Poetsen enz?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, die vraag heb ik ook wel es. Het lijkt soms wel of er bij jou twee weken in een week passen. Leuk hoor, dat zeker! Groetjes Gerda

   Verwijderen
  2. Ohhh, jullie moesten es weten... Nee dat is echt niet zo, wellicht omdat ik het allemaal opsom lijkt het meer dan het is hoor :)... Ik heb mentaal energie genoeg, maar fysiek kan ik minder dan ik wil. Ik heb wel wat manieren die ik wel eerder met mensen heb gedeeld omdat het per mail ook heel geregeld als vraag voorbij komt. Ik hoop er eens een blog aan te wijden als ik het niet vergeet :D!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat een geweldige stap, een eigen boek! Ik droom al jaaaren ervan om ooit een echte schrijfster te worden - maar verder dan wat scripties voor studies (o.k., en enkele artikelen in tijdschriften en zo) heb ik het nooit gebracht....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk; een eigen boek. Gefeliciteerd alvast! Als het er is wil ik het zeker kopen.

  BeantwoordenVerwijderen