Pagina's

dinsdag 6 augustus 2019

Spaardoelen

Leuke gesprekken, mooie spaardoelen (lang niet alles is opgeschreven), gezellige mensen; een mini-samenvatting van de fair... Een verbouwing, een nieuw huis, aflossing hypotheek, een nieuwe keuken/auto/boot/fiets/enz. Overal wordt voor gespaard. De 1 spaart sneller, de ander minder snel, maar het allerschattigst vond ik 2 kinderen die hun spaardoel opschreven. De 1 een 'droon' en de ander een pony... Daar smelt je toch van :)? 

Wat vooral leuk was; ze waren een jaar of 8/10 en wisten goed hoeveel geld ze nodig hadden. Toen ik zei 'maar een pony kost niet alleen geld als je hem koopt...' werd ik meteen gezellig 'plat' gekwebbeld over stallingskosten/voer/enz, enz. Heerlijk om naar te luisteren, ik heb echt genoten van die verhalen!

Dank aan de mensen die de moeite namen naar mijn presentatie te komen. Ik was verbaasd over de grote opkomst 2 dagen achter elkaar. Heel erg dank voor jullie komst!


Voor alle mensen die mijn boek kochten of bestelden; heel veel plezier ermee :)! Eigenlijk had ik deze blog zaterdag al beloofd, maar sorry ik moet/moest echt even bijkomen en heb/had m'n handen vol aan de rest. 2 kraambezoeken, picknicken met de kinderen, bestellingen die tijdens de fair en in het weekend waren binnengekomen verwerken, mails beantwoorden, stapels was wegwerken (ahum, niks voor mij maar er staat een royale mand strijk en zeker 4/5 manden om te vouwen...), broden bakken en gewoon wat dagelijkse opruimdingen... Ik moet echt even rustig aan doen, want van het staan achter een statafel krijgt mijn bekken een behoorlijke opdoffer, dus steeds een klein stukje en dan komen we wel door die stapels heen :)... We houden de moed erin en ik probeer nog steeds om iedere dag de bestellingen te verzenden, tot nu toe lukt dat bijna altijd...

Waar spaar jij voor/waarvoor heb je gespaard/waarvoor zou je willen sparen of heb je nog ideeën die anderen zouden kunnen inspireren; deel ze met ons :)...

4 opmerkingen:

 1. geen div potjes om te sparen maar wel eeuwig doorsparen voor de eventuele toekomst die is ook nu oa daar we met pensioen zijn,als er dingen kapot gaan,voor leuke dingen zoals vakantie en de kleinkinderen en alles wat onverwachts is.gewoon altijd wat achter de hand hebben en nooit alles opmaken,dat geeft rust en tevredenheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil altijd nog wel sparen voor zonnepanelen! Dat lijkt me een hele goede besteding van geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik spaar niet bewust maar geef veel minder uit dan ik me kan permitteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij sparen om onze hypotheek snel in te korten, daarna kunnen we wat ruimer leven. En misschien ooit nog voor een oldtimer.

  BeantwoordenVerwijderen