Pagina's

vrijdag 2 augustus 2019

Zomerfair - deel 1

Zo, de eerste dag van onze Zomerfair zit erop :) (de fair zelf was woensdag al begonnen)... Met een presentatie, gezellig kwebbelen met bloglezers of niet-bloglezers (welkom aan de nieuwe mensen :)), enz. was het leuk en tegelijkertijd vermoeiend. Heel vaak hoorde ik 'dat je ook nog een boek ertussendoor kon schrijven joh, je hebt het al zo druk...' Nou, ik geef toe; dat was niet 'even tussendoor...' Ik biecht op dat het ook geregeld nachtwerk was... Gewoon, omdat ik het leuk vind en anderen wil inspireren. 

Dank aan Gisette voor het interview:

Kom jij je spaardoelen erbij schrijven straks? Hele leuke (en schattige dingen) zijn er al opgeschreven op een andere plaat. Ik zal het eens showen zaterdag... 

Geen gelegenheid om naar de fair te komen, maar wil je wél gemiddeld 1500 euro per jaar* besparen? Bestel dan m'n boek door even een mail naar me te sturen op aad.actief@gmail.com

* Uitgaande van een modaal gezin van 4 personen met een normaal uitgavenpatroon, 
niet extreem zuinig of heel veel uitgeven. 

Zelf bespaarden we in 2017 met deze tips ruim € 5000,- maar ook met het toepassen 
van een deel van de tips kunnen dromen werkelijkheid worden. 

Yep, er zijn wat overeenkomsten tussen m'n blog en m'n boek (het gaat beiden over besparen), maar de 'aan-de-slag-factor' in mijn boek is op mijn blog vrijwel niet aanwezig. Door de laagdrempelige tips, simpele stappen en eenvoudige ideeën wil je meteen beginnen :)... Ik zou m'n boek tekort doen door het als samenvatting van de blog te bestempelen. 
Dat is het allerminst, want juist in een boek wilde ik iets toevoegen ten op zichte van m'n blog; écht mensen helpen, zodat ze meteen aan de slag kunnen. 

Voor iedereen die de moeite nam naar m'n boekpresentatie te komen; dankjulliewel! Heel leuk te zien dat er zoveel mensen geïnteresseerd waren. 
Voor de mensen die m'n boek kochten; heel veel plezier ermee :).
En voor degenen die straks naar de fair komen; leuk, kom even langs! Om 14.00u in de Terdege tipi hartelijk welkom voor m'n boekpresentatie. 

1 opmerking:

  1. Dat klinkt prettig concreet, zo'n 1500,- besparen per jaar : ) Veel plezier gewenst op de fair!

    BeantwoordenVerwijderen