Pagina's

maandag 7 augustus 2017

Recept - milkshake mango

Al eerder deelde ik de bananenmilkshake en de milkshake met zomerfruit. Toen ik zaterdagavond bij de vriezer stond, zag ik mango staan. Ik ben dol op mango en bedacht ineens 'daar kun je vast ook milkshake mee maken. 

Via de reacties had ik eerder de tip gekregen om alleen melk en bevroren fruit te gebruiken. Bij de zomerfruit-shake werkte dat prima, dus hierbij heb ik het ook geprobeerd. En; gelukt :)!


Je hebt nodig:
- melk
- diepvriesdoosje mango (AH; 250 gram 1,45)


Houd enkele stukjes even apart om straks bovenop te leggen:

Giet 250 ml melk in de blender, doe het fruit erbij. Bij mij bleef het te dik, dus ik heb er nog melk aan toegevoegd, zo'n 50-100 ml denk ik. Ik draai even een rondje met de kan van de blender om te kijken of hij tussen 'dun' en 'dik' in heeft, zegmaar 'milkshake-dikte'... Dat bleek het geval, dus schonk ik het in de glazen:

De overgebleven stukjes er bovenop, drink smakelijk! Ideaal voor de nazomer die eraan schijnt te komen :)!

Wat is jullie favoriete milkshake-recept? Welke moet ik nog proberen :)? 
Fijne (zonnige) dag vandaag!3 opmerkingen:

 1. Weet je wat ook lekker is, deze tip kreeg ik vorige week van een collega, gewoon een bak zoete, witte, pitloze druiven in de vriezer zetten en dan eten als ze bevroren zijn. Net kleine waterijsjes, heerlijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Arienne

  Tip: ga aan het einde van de middag naar de markt. Alles wat er dan nog ligt krijg je voor een prikkie mee. Ik had vorige week 10 mango's voor 2 euro. In stukjes gesneden en in de vriezer gedaan, voorlopig zijn wij voorzien��

  Liefs Clothilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bevroren fruit met een banaan en scheutje yoghurt is ook heerlijk. Astrid

  BeantwoordenVerwijderen