Pagina's

vrijdag 4 mei 2018

Gelukkie - 5 van 6

Wat was het laatste heerlijk weer! Natuurlijk gaan we dan vitamine D scoren en lekker buiten zitten...

Een kop koffie (in de warmhoudbeker, die blijft favoriet;)) voor Peter, (verse) thee voor mij, zelfgebakken koekjes, een glaasje geplukte paardenbloemen door de kinderen: 


Het drinken is maar een paar tellen, koekje is zo op, want... die zandbak hè... 


Ineens weet ik hoe het shirt vermoedelijk zandvlekken heeft gekregen ;)... Geeft niet, ze zijn uren samen zoet geweest, kilo's koekjes werden gebakken en we hebben genoten met elkaar... 

Ben jij ook met 1 zonnig dagje al heerlijk buiten?

Lees de andere gelukkies nog terug :)...

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk als ze zich zo vermaken. Wij gaan in de winter etc ook regelmatig buitenspelen.. dik ingepakt dat wel maar dit is een stuk aangenamer en langer vol te houden ;) lief hoor je paardebloemen boeket!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals bekend zitten alle gelukjes soms in de gewone kleine dingen! Fijn om nog een dankbaar mens te mogen ontmoeten. Goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk dat weer. Afgelopen vrijdagmiddag al vrij en met een collegaatje heerlijk op een terrasje geluncht. Gisteren en vandaag met een vriend heerlijk gefietst, ook weer lekker op terrasjes geluncht en bij elkaar zon 80 kilometer in de benen en dan ook nog gisteren op 5 mei savonds nog even een mini concertje meegepikt. Het voelde al met al als een mini vakantie en i.p.v. moe zit ik barstensvol energie. Heeeerlijk !!!!!! Ans

    BeantwoordenVerwijderen