Pagina's

dinsdag 16 januari 2018

Artikel Vriendin

Recent schreef ik al dat ik met Gera op pad ging. Vandaag dan eindelijk het artikel uit Vriendin;) (nummer 02 - 10 t/m 16 januari)...

Het artikel is geschreven door Hester, de foto's zijn van de hand van Robert en Wilma heeft de visagie verzorgd.


Ik maak me echt nooit op. Ik heb er niks mee en mis het niet. Bijkomende voordelen: Het kost me ook geen tijd en geld. Alhoewel die laatste 2 geen reden zijn geweest om er niet aan te beginnen. Sommigen zeggen 'je moet jezelf iets gunnen', nou ehm... ik misgun mezelf graag het iedere ochtend staan te 'tutten' ;). Zo zie je maar; iedereen is anders... 

Maargoed, ik zie er - opgemaakt - nu in ieder geval nog niet uit als een 'vurf-dòs' (verfdoos), dus het is me alles meegevallen. En ondanks dat de 1 na de ander roept dat het práááchtig staat, ik vond het prima voor 1x, maar ga er nog steeds niet aan beginnen ;)... 

En mijn quote zomaar supergroot op de pagina's :), kijk dan:

Ik ben echt benieuwd wat de lezers ervan vinden. Welkom in ieder geval aan alle nieuwe lezers :)! Wanneer je me wilt volgen, kun je rechtsbovenin beeld kijken welke opties er zijn.

Eerdere artikelen en interviews teruglezen? Klik dan hier.

Jochanan krijgt weer een heleboel tanden en kiezen tegelijk, dus is er niet zo lekker van. Om die reden pas nu een blog en even hard werken vandaag hopelijk. Gisteren niet zoveel kunnen doen... Op naar een productief dagje... Meestal probeer ik maandag zoveel mogelijk te doen, omdat er vaak later in de week zoveel tussenkomt. Dan heb ik in ieder geval al m'n wasjes gedraaid, enz. 

Welke dag gebruik jij het liefst als 'werk-dag'?


17 opmerkingen:

 1. De zaterdag, omdat wij een hoog-laag tarief hebben met stroom. Bij ons valt het gehele weekend onder het lage tarief. Op zaterdag was en bak ik, zodat ik de wasmachine en de oven praktisch niet meer hoef te gebruiken gedurende de andere dagen van de week. Maak ook iedere zaterdag alle tegel vloeren schoon met de stoomreiniger. Over een jaar genomen, levert dat een forse besparing op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat erg leuk! Leuk artikel ook. Wie weet hoeveel mensen je nog gaat inspireren. Goed voor de portemonnee, gezond en goed voor onze planeet as iedereen wat bewuster omgaat met de spullen op onze aarde.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe elke dag een beetje hou het goed bij. Kijk hoe lang mijn lijf het vol houd. Heb wel elke week drie uur hulp die voor mij het zware werk doet.
  Kost me wel een redelijk bedrag in de maand. Maar ik ben zeer blij met haar hulp

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk. De make up staat je erg goed. Het artikel is heel leuk om te lezen. top zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Valt tegen hoor. Je betaald meer vastrecht en je dure tarief is hoger.mik werd er op gewezen door de meteropnemer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woww wat een leuk artikel, zal morgen op mijn werk kijken of ik het blad kan spotten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het staat je erg goed!
  Ik was graag op zaterdag. Poetsen op de 2 ochtenden dat onze middelste naar de psz is. En wat niet af komt op zaterdagmorgen als de oudste 2 zijn sporten. En bakken op vrijdag. Tussendoor natuurlijk ook nog het één en ander.
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleding en de make-up is ook mooi gedaan, maar naturel vind ik persoonlijk echter en daarmee mooier.

  Sterkte met de tandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap niet helemaal , waarom je nu voor dit artikel wel met make up op de foto gaat ...
  Heb je helemaal niet nodig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Gewone vrouwen, waar iedereen wel iets in kan herkennen denk ik.
  Ik ben ook niet van de make-up, hoewel ik het verschil wel zie bij mezelf, maar ik doe liever andere dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo nu en dan lees ik een stukje van je omdat je op de blogrol van zuinigaan staat (die lees ik bijna dagelijks.) Ik had niet echt verder naar dit blog gekeken en ik ging er vanuit dat je van mijn leeftijd was 40-45. Zie dat je 28 bent, aannames...wat kan je je vergissen! Maar fantastisch dat je op deze leeftijd al met deze dingen bezig bent! groetjes, Misty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zie je wat make-up met een mens kan doen, hahahaha ;)... Grapje ;)... Dank voor je reactie!

   Verwijderen
 12. Ik mag graag tutten hoor. Ik heb tot heel recent eigenlijk ernstig acne gehad en dat is nu eigenlijk helemaal weg. Ik kan dus nu tutten zonder dat het zeer doet, plus, de mannen in dit huis hebben er niks mee, lekker iets voor mij alleen.
  Leuk artikel, zal es kijken of ik het ergens kan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel in Vriendin, Adrianne! Mooi dat ze daar aandacht aan besteden. Ik geloof dat ik hier ook maar eens moet beginnen met spullen eruit doen... met twee kids komt er heel wat binnen en als je er niet actief mee bezig bent gaat er maar weinig uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zoals ik al op facebook schreef vind ik het een erg leuk artikel van jullie viertjes.
  Meestal doe ik op maandag opruimen overal in huis. Prullenbakken legen, was wegwerken en stoffen en zuigen. Was met 4 (grote)personen is best veel dus moet zo goed als elke dag. Poetsen doe ik ook enkele keren per week. Steeds wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben een lezeres van je blog en woon in Garderen. Had speciaal het blad Vriendin gekocht om jouw artikel te lezen. Heb het blad 36 keer doorgebladerd echter niet gevonden. Jouw link naar dit blad is met de zelfde voorpagina. Op welke pagina zou het te vinden zijn ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ajj, de link die ik plaatste is de link naar de website van Vriendin, maar niet naar het artikel speciaal. Er staat dus wekelijks een nieuw nummer bovenin...

   De foto's in deze blog kun je (op de computer of laptop) aanklikken en lezen. Mocht dat niet lukken, mail me even (adjemusic@gmail.com)
   Lenen mag ook? Ik kom komende dagen nog geregeld daar :)...

   Verwijderen