Pagina's

woensdag 21 juni 2017

Water...

Zo, m'n drinken voor morgen staat alvast klaar... Huh? Wat moet je met 5,5 liter water? We drinken veel water, verder thee, soms koffie of siroop, maar morgen kan er bruin water uit de kraan komen i.v.m. de ernstige hitte in combinatie met watertekort. Vandaar de oproep om niet te wassen of water te tappen in de piekuren. Ondanks dat het niet schadelijk is voor je gezondheid, ga ik liever op safe; hup alles in de koelkast en wij kunnen morgen vooruit :)... Straks nog 1 kan vullen van 2 liter, maar die staat nog in de vaatwasser... Met 7,5 liter (drink)water gaan wij het wel redden... Jochanan krijgt natuurlijk nog borstvoeding ernaast, dus drinkt geen liters per dag.


Wat drinken jullie doorgaans?

6 opmerkingen:

 1. Daar hebben we hier met het duinwater nog geen last van. Wel heel verstandig dus, dat je het allemaal vast getapt hebt! En niet wassen hè :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Water met citroensap of karnemelk!
  Ik heb een water zuiveraar ,heel lekker water.
  Hier zit geen kalk meer in,zie je aan de water koker.
  Krijg ieder jaar een nieuwe filter,is dan pikzwart.
  Kost 80 euro per jaar ,hoef geen flessen water te kopen.
  Dat geld heb je er zo uit met een gezin.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ajj, dat klinkt als hard water... Hier op de Veluwe hebben we zacht water, dus ik koop nooit flessen ;)... We drinken altijd kraanwater :)... Wel een goede tip voor mensen die hard water hebben! Bedankt!

   Verwijderen
 3. Ik drink altijd water! Meestal 2 liter per dag. Heel soms leng ik dit aan met vlierbloesemsiroop (als 't zoals nu erg warm is). Verder drink ik bij het eten karnemelk. Als ik op visite ga drink ik thee.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmmmm, lekker! Ik drink veel water, vaak 1 bakje koffie per dag (cappuccino) en verder geen melk eigenlijk. Op de milkshake een keertje na dan :P

   Verwijderen